C.F. VILANOVA DEL VALLES 2-10 E.C. GRANOLLERS

Partit dur contra un rival de la part alta de la classificació, el partit semblava que era nostre al primer quart, ja que vam començar guanyant 1-0, però va torçar-se bastant.

L’equip va sortir a per totes, la plantilla era justa per jugar i no teníem canvis, però això no els hi va importar als jugadors perquè van donar tot el que van poder des del primer minut fins l’últim, cada un va aportar el millor que podia aportar al camp i el primer quart va ser un dels millors del que portem de temporada.

El Granollers és un equip que juga molt bé la pilota i té un parell de jugadors que a nivell individual desborden molt, però la gran col·locació dels nostres nois al camp van anul·lar a l’equip visitant, però al pas dels minuts van pesar a les cames dels vilanovins i van acabar pagant molt car tenir la plantilla tant justa.

Destacar també la gran actuació del nostre porter, que molta gent pensarà que no va fer gaire perquè va rebre 10 gols, però si no arriba a ser per ell potser haguéssim presenciat una golejada bastant més elevada.

Nota positiva del partit és que portem un parell de setmanes marcant més d’un gol, ja que portàvem unes quantes jornades que no podíem fer gols. També ens quedem amb l’actitud dels nanos que van donar-ho tot i més, encara que va faltar una mica de lluita per part dels davanters en moments del partit.

Ànims i la pròxima jornada segur que serà millor! Ara aprofitarem el descans d’aquest cap de setmana per recarregar piles i tornar a tope!

Equip: Miguel, Gerard, Diego, Ander, Jordi, Marc i Ethan.