C.F. VILANOVA DEL VALLES 3-4 C.F. AMETLLA VALLES

Partit on els nanos entren en el partit tard i no ens dona temps a remuntar.

El partit va començar amb un domini important per part nostre, però els visitants van ser els que van donar el primer cop i van avançar-se quan s’acabava el primer quart. Després de rebre el gol vam intentar reajustar l’equip per no rebre més gols i intentar empatar el partit, però als pocs minuts de començar el segon quart vam rebre un altre gol. Abans d’acabar el segon quart el Rubén Amador va retallar distancies fent el 2-1 després d’un bon xut des de la frontal de l’àrea i una bona jugada col·lectiva.

La tercera part va començar amb la mateixa dinàmica de tot el partit un Vilanova atacant, però sense premi i l’ametlla rebutjant les pilotes com podia i sortint al contraatac. A una d’aquestes pilotes que va rebutjar l’equip visitant va arribar el 1-3 i minuts després el 1-4.

Semblava que l’equip local ja no faria res més i que el partit estava perdut, però mica en mica van guanyar distància i quan quedaven 4 minuts en Jordi va fer el 2-4 i 2 minuts més tard en Toni va fer el 3-4.

L’equip estava perfecte sobre el camp en aquests moments, però no va ser suficient per guanyar o com a mínim empatar.

El treball va ser bo els dos últims quarts, ara hem de treballar per jugar o lluitar tot el partit. Possiblement haguéssim lluitat més amb un o dos jugadors més, perquè estàvem justos de jugadors i potser que amb un reforç haguéssim fet alguna coseta més, però la setmana que ve recuperem jugadors i serà un partit millor.

Equip: Miguel, Gerard , Rubén, Cristian, Albert, Jordi, Marc i Toni.