TORNEIG PREBENJAMÍ D

Prebenjamí C 0-3 Prebenjamí D: partit inaugural i un altre cop, els nostres nens que no fallen i fan un partit espectacular. Des del primer minut hem estat ficats en el partit, sense deixar oportunitats al rival.

Prebenjamí D 1-2 La Roca A: primers 10 minuts fluixos, en els que la Roca aprofita per fer-nos dos gols. Tot i la milloria, aconseguim un gol però no arriba l'empat.

Prebenjamí D 1-0 Escola Pia: Partit estrany, amb superioritat nostre però sense acabar de concluir un partit espés.

Prebenjamí D 2-0 Finsobe: Bon partit, bon joc, molt treball i així es mostra en el resultat.

Prebenjamí D 1-3 At.Valles: equip molt superior a nosaltres, tant en edat com en físic i ho vam notar. No obstant, no van parar lluitar i lluitar fins al punt de ficar en apures al campió del torneig.