C.F.VILANOVA DEL VALLES 1 - 8 LLERONA

Primera part :  El partit va començar molt i molt bé  de part dels dos equips. Un Vilanova molt ben col·locat al camp i jugant a futbol i un Llerona molt fort i molt agressiu. Una primera part molt bona però cara a porteria encara no tenim el encert a marcar. Un Llerona que va tindre bastant sort amb els primers 3 gols. Un Vilanova  on una falta ben posada de Oriol Navarro que remata Juan que la pilota entra plorant a dins la porteria i  quan va entrant un defensa del Llerona la treu de dins de la porteria i el àrbitre no va xiular gol.

Segona Part : Segona part igual un Vilanova seguint intentant jugar a pilota i amb molt moviment de pilota. una bona jugada de Oriol Navarro que envia la pilota al espai a Martin, i Martin fa un centre xut que la para porter i allà estava el davanter Juan que a un rebot i atent marca al 1 a 3. Una Segona part amb marcador de 1 a 4

Tercera Part i Quarta part: Doncs un Vilanova ja una mica cansat.. tot i així seguíem jugant a pilota i intentant remuntar el resultat. Vilanova nomes tenia un jugador a la banqueta, Llerona en tenia 3. També cansats per la calor i per el esforç que van posar. Un Llerona que va aprofita un Vilanova una mica espès i van aprofita marca 4 gols.

CONCLUSIÓ : Molt Content per el partit que van fer i també que poc a poc es va notant com ens tenim que col·locar.