ESCOLA DE FUTBOL VALLES C.E. 0-6 C.F. VILANOVA DEL VALLES

 

Partit molt ben treballat on vam veure una millora de joc per part del Vilanova, cada dia hi ha més connexió entre els nens. Els gols van ser molt treballats i també vam treballar per deixar la porteria a zero, ja que, l’Escola de futbol Valles feia uns bons contraatacs.

 

Vam sortir molt concentrats i en pocs minuts vam poder fer el primer gol en una jugada molt ben organitzada per banda dreta que va finalitzar molt bé l’Eric creuant la pilota per davant de la porteria i fent un bon gol. Els gols que van venir després van ser 2 de Javier, un d’en Jofre, un altre de l’Eric i l’Ivan. Els gols eren sempre fruit de la paciència de jugar la pilota i atacant quan veiem que l’altre equip estava més dèbil en defensa.

 

Un dels millors gols per la gran jugada que van fer els nens va ser l’últim on vam poder veure que els nens tenen confiança i entre ells ja hi ha una connexió molt bona.

 

El treball va ser esplèndid. El que més va agradar possiblement va ser que per segona jornada consecutiva no hem rebut cap gol en contra, això vol dir que el porter i el treball defensiu de tot l’equip va ser molt bo.

 

Felicito a l’equip pel gran partit que vam fer i ara hem de continuar treballant per millorar una mica més. També donar gracies al Aleix Pulido del Benjami A que va venir a donar-nos un cop de mà.

 

Equip: Pulido, Pau, Javier, Aleix, Lluis, Ivan, Marcel, Jofre, Gerard, Joan i Eric.

Arià Puig Layrón