BELLAVISTA MILAN C. 0-8 C.F. VILANOVA DEL VALLES

 

Partit boníssim en un camp molt difícil, ja que el camp era molt petit i era difícil jugar la pilota, ja que teníem un contrari a sobre cada moment i ens obligaven a jugar tirant les pilotes amunt.

 

El partit semblava que se’ns posava molt en contra nostre al escalfament, ja que el porter estava malalt i li feia molt mal la panxa, i a sobre teníem un jugador lesionat, però com érem justos va haver de venir a jugar.

 

Ens va costar una mica adaptar-nos al tipus de joc (com abans he dit) , però quan ja vam estar en situació, els gols queien sols. Els primers gols van ser gracies a una gran pressió que vam fer-li nosaltres a la seva sortida de pilota, el primer va ser molt maco, de cap que es molt difícil veure en aquestes categories, per l’estatura que tenen els nanos, però al marge d’això el gol va ser molt maco.

 

Els nanos van continuar amb un ritme molt bo, pressionant molt bé al contrari i fent que estiguessin molt incomodes, més o menys com nosaltres els primers minuts. El treball va continuar durant tot el partit i el Bellavista va tirar-se tant endarrere que vam poder jugar la pilota més fàcilment tocant des del porter fins el davanter.

 

Finalment el domini va ser nostre i no ens van fer perill.

 

Gols: 2x Joan, 2x Jofre, 2x Ivan, 1x Jofre i 1x Mateo.

 

A continuar treballant que encara falta molt per arribar a jugar com de veritat vull que juguem.

 

Donar las gracies al gran esforç que van fer el Jorge i l’Ivan per jugar el partit, ja que no estaven al 100%. També al Mateo que ens va venir a ajudar a causa de les baixes que teníem.

 

Equip: Jorge, Pau, Aleix, Ivan, Mateo, Jofre, Gerard, Joan i Eric.

 Arià Puig Layrón