Vilanova del Vallès 6-1 Granollers

Partit disputat en el camp municipal de Vilanova del Vallès, amb un bon contricant a casa.

Primer Quart: Dos equips molt igualats , en que teniem ocasions tant l'un com el altre per marcar gol. La possesió de pilota va estar molt renyida per els dos equips, en què els dos equips estavem molt ben situats el camp i això feia que tant com el Vilanova i el Granollers marquesin algun gol. 0-0 Empat

Segon Quart: Encara seguía molt igualat, peró de un bona jugada surtin del darrera va arribar el primer gol del Vilanova d'obra de Antonio garrido que es queda davant de la porteria desprès de una bona definició que regateixa el porter (min 16). Al cap de que faltessin 6 min el granollers de un bon contratac al minut 20 van marcar amb una molt bona jugada per banda que van saber aprofitar. Al faltar un minut per acabar el quart el vilanova estaba molt tancat, van afloixar una mica el ritme, però amb un bon gol de Albert Salazar al minut 23 que desde el darrera va surt amb la pilota i es plantes davant del porter va fer que el vilanova es tornes a ficar en el partit. 2-1 A favor del Vilanova

Tercer Quart: Posessió per el equip local, el Granollers va afloixar molt el ritme i això va fer que el Vilanova jugués amb tranquilitat i arriban força bé a porteria. Al començar el quart el minut 25 gol d'obra de Jordi Roman amb un bon xut de la frontal. Granollers aquest quart li costava molt jugar a pilota, i no pasaven del mitg del camp per una bona presió del Vilanova. Al faltar 2 min per acabar el quart Aleix Barba marca el 4 gol per el Vilanova de un rebot del porter. 4-1 a favor del Vilanova

Quart Quart: Pilota a favor del Vilanova, Granollers seguía igual no surtía del darrera per una bona pressió del Vilanova. I aixi va ser tot el quart, amb un bon joc del Vilanova. Al minut 43 Gol de Antonio Garrido , minut 44 Gol de Jordi Roman. 6-1 A favor del Vilanova

Conclusions: Bon joc del Vilanova en què els dos primers quart va costar ficant-se en el partit. Molt bon equip el Granollers en què ens va ficar les coses difícils. A seguir axins!!