VILANOVA VALLÈS,C.F 6-3 UNIFICACIÓN C.F.STA.PERPETUA

Partit jugat al camp municipal del Vilanova Del Vallès.

Primer Quart: El Vilanova va començar tenint la pilota, al minut 4 des-de un córner que centre Jordi Roman remata Joel Gonzàlez que el porter la bloca dins a porteria, 1-0. Passaven els minuts i el Vilanova seguia tenint la possessió de pilota i tenint varies ocasions de gol, però el porter del equip visitian va estar esplèndid en varies ocasions que va tindre el Vilanova. El Santa Perpetua va tindre tindre en dos contraatacs per fer dos gols clars, però Sergio Queipo va estar esplèndid en les dos parades que va fer.

Segon Quart: El Vilanova va continuar amb la possessió de pilota, sense problemes en anar al atac, però les ocasions més clares un altre cop el porter visitant va estar esplèndid. Passaven els minuts, i en el minut 18, Jordi Roman convina molt bé amb Aleix Barba en què fan una molt bona paret i l'acaba definint molt bé Jordi Roman que acaba dins de la xarxa. 2-0. A punt de acabar el quart el Santa Perpetua ens va pillar en bragues malgrat a un molt bon contraatac i ens van fer el gol en que Pulido va fer una magnifica parada, i la pilota va rondar per el arèa i de rebot van marcar. 2-1.

Tercer Quart: Al començar el tercer quart, minut 25 , Santa perpetua ens van fer el segon gol, malgrat a una altre magnifica parada de Sergio Queipo, en que de rebot ens tornen a marcar. 2-2. Malgrat això el Vilanova seguia tenint la possessió de pilota i donant un esplèndid joc al equip visitant. Al minut 30, Antonio Garrido fa una molt bona jugada per banda en que conjunta molt bé en Jordi Roman, en que fan una molt bona paret, què Antonio Garrido defineix amb un molt bon xut que acaba dins de la xarxa. El santa perpetua seguia amb algun contraatac però Sergio Queipo seguia estan en la linea. Al faltar un minut per acabar el quart, Sergio Queipo fa una molt bona assistència a Antonio Garrido, que Antonio Garrido fa un golàs per tota la esquadra que el porter visitant no la va ni veure i es va quedar completament quiet. 4-2.

Quart Quart: El Vilanova seguia tenint la pilota, no deixàvem que el equip local jugués, per que era un equip en què a la mínima et creava perill. Al començar el quart, des-de una molt bona jugada sortint des-de el darrere, Joel Gonzalez fa el 5 gol per el Vilanova en un molt bon xut creuat. 5-2. El santa perpetua seguia creant ocasions però Pulido va estar molt segur i va fer varies parades que això va fer que el equip visitant es fiquessin nerviós i no els hi sortissin les coses davant a cara a porteria, però des-de un molt bon xut des-de fora el arèa el Santa Perpetua ens va fer el 3, Pulido no va poguer fer res per que va anar per tota la escuadra, però tot i així va estar a punt de treure-la de la porteria. 5-3. Al faltar pocs minuts per acabar el partit Aleix Barba va tancar el marcador. 6-3.

CONCLUSIONS: El Vilanova va ser superior el equip visitant en tot moment. Content amb tot el equip per el esforç, la intensitat, les ganes i la actitud que van posar dins del camp. A seguir axins nens i a seguir millorant, AUPA VILANOVAAAA!!!!

PD: Gran partit dels nostres dos grans PORTERS!! Gran Albert Salazar per el esplèndid joc defensiu i molt bona feina de TOT el equip!!!!!!!!!!