PARETS 1-0 C.F VILANOVA DEL VALLÈS

 

Partit disputat en el camp municipal de Parets Del Vallès a las 10:00.

 

Un partidàs entre els dos bandos, en que el Vilanova jugava contra el líder de la lliga en que si guanyàvem ens ficàvem primers a la classificació. Un primer quart en que un Vilanova super ben col·locat en el camp, tocador, i buscant espais, i així va ser un Vilanova en que el primer quart vam tindre 3 ocasions claríssimes en que no vam aprofitar-les i ficar-les a dins la xarxa, però també ells van tindre dos molt bones ocasions en que el señor Andreu va resoldre sense problemes.

 

Un segon quart més o menys igual que la primera un Vilanova tocador amb molta pressió a dalt i creant perill a la porteria local, en que el numero 10 del Parets sempre se’n volia anar a cara a porteria del Vilanova però magistral en señor Fontanals, Pablo i Aleix Barba, increïble el treball defensiu que van fer en els primers dos quarts. Uns Interiors, Serrano i Teixidor super de concentrats, entrant fort, buscant els espais per fer el últim pase al davanter i super ben col·locats el camp com tot el equip.  I torno a un altre cop Andreu amb molta seguretat amb els peus i a sota Pals fa unes esplèndides parades.

 

El tercer quart seguí igual que els dos primers un Vilanova plantant cara el líder en que físicament ells eren molt més forts, però tot i així Hugo Molist i bàsicament tot el equip no s’arronsava, anaven forts a cada jugada de “xoc”, i tot i així un Vilanova fen-li molt de perill però en dos ocasions com una que no tenien el porter a porteria vam fallar i en una altre tant de lo mateix, la pilota no volia entrar però sabíem que tard o d’hora arribaria el gol de uns dels dos equips. I torno  a repetir SANT ANDREU A SOTA PALS, espectacular!

 

El últim quart, sense paraules un Vilanova amb el mateix ritme de tots els quarts que el equip local no sabía que fer amb la pilota, per tot i així a finals del quart de un error defensiu va arribar el gol del equip local el Parets, però tot i així el Vilanova no es va venir a baix en cap moment en que vam poder marcar en tres ocasions davant del porter, però no va haver sort a cara porteria no ens volien entrar a dins de la porteria local. I per últim cop SANT ANDREU!

 

Conclusió: Un Vilanova que des de el primer quart el últim vam poguer  ficar-se en tot moment per davant, però la sort no va acompanyar per el Vilanova, però el futbol es així.. per tot i axó esplèndid treballs de tots els nens en treball defensiu i ofensiu increïble, però una cosa a dir si de lo que queda de lliga juguem així ningun equip ens para així que tenim que seguir aixins entrenant a tope i nou i bons resultat es veuran en el camp.

 

Jugadors: Andreu, Aleix,  Fontanals, Pablo, Serrano, Guillem, Roger, Hugo i Molist.

 Pau Valls