VILANOVA 11-0 SANT CELONI

El passat dissabte 21 de desembre de 2013, l’ Aleví “C” es va enfrontar contra el Sant Celoni “D” a la onzena jornada de la lliga. El Vilanova va marxar amb 3 punts més, després d’una nova golejada (11-0).

El Vilanova va començar el partit amb ganes i pressionant fort, fet que va descol·locar al rival fins al cert punt de generar i trobar espais i, com a conseqüència, van arribar els nostres primers gols. El resultat del primer quart va ser de 2-0.

Tot seguit, al començament del segon quart, el rival va anar a intentar donar-li la volta al marcador i ens va causar un parell de jugades que una mica més i acaben dins la porteria. Nosaltres, convençuts de que amb el nostre joc podem fer molt de mal, ens varem centrar en el joc i vam aconseguir ampliar el marcador en 5-0.

En el tercer quart ja, nosaltres amb la ment en el partit i alhora motivats per el resultat, vam poder seguir tocant la pilota i generant perill, tot i que algun o altre ensurt ens vam endur després de dos contraatacs quasi seguits del rival, que per a sort tampoc van finalitzar dins la porteria. El Vilanova va poder marcar quatre gols més durant el tercer quart, que va acabar en 9-0.

A l’últim quart, el rival que es va anar enfonsant durant tot el partit a mesura de que encaixaven gols, el Vilanova no va tenir pietat i els va endinsar 2 gols més.

Content l’equip per el resultat, vam marxar tots ben contents a gaudir del Nadal i a recuperar forces per a la tornada!