C.F. VILANOVA DEL VALLES 1-2 MOLLET U.E.

 

Partit molt lluitat fins el final que s’acaba emportant el Mollet que va tenir una mica més de fortuna de cara a porteria que el Vilanova. Vam lluitar fins el final, però no era el dia de fer més gols que el contrari.

 

El partit es presentava molt malament per l’equip local, ja que érem set justos i teníem a les nostres files dos nois benjamins, dos anys més petits. Però quan va començar el partit totes aquestes sensacions van esborrar-se de l’ambient.

 

Davant teníem un bon equip que va posar-nos contra les cordes durant la gran majoria del partit, però un gran treball defensiu va anul·lar la majoria d’atacs del Mollet, el mig del camp també va rendir a un bon nivell i la davantera no va tenir el dia, però vam veure porteria a la tercera part, amb una gran jugada de Marc Corrales, Hugo Miras i la finalització molt bona de Luigi Granata fent l’empat.

 

El partit va començar com he dit anteriorment, el Mollet a l’atac i nosaltres intentant pescar algun contraatac. Vam tenir un parell abans que l’equip visitant es poses per davant del marcador, però sense fortuna. Quan més bé estàvem en defensa va arribar el primer del Mollet, però això no va significar que baixéssim el cap en cap moment, al contrari ens vam refer molt ràpidament i en pocs minuts va arribar l’empat amb una molt bona jugada comentada anteriorment.

 

Quan semblava que el partit quedava en empat, una jugada de molt mala fortuna, on va haver una petita falta de concentració va arribar el gol de la derrota local. Encara i així vam seguir buscant l’empat.

 

Felicitar a l’equip pel canvi d’actitud que ha tingut d’un partit a l’altre, ja que la setmana anterior vam rebre més gols en contra, ja que vam tenir més errades defensives que en aquest partit es van solucionar molt bé.

 

Gracies al Sergio, al Hugo i al Marc de Diego  per ajudar-nos en aquest partit.

 

Equip: Sergio, Luigi, David, Ricard, Marc Corrales, Marc de Diego, Marc Arcos, Pol i Hugo.

 Arià Puig Layrón