LLERONA C.E. 8-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

El partit va començar bastant bé per part nostre, però després de rebre un gol inexistent i parar dos penals dubtosos, l’equip va baixar els braços i vam acabar perdent un partit que estava molt igualat.

Per aquest partit vam fer un plantejament molt defensiu i aprofitar las nostres sortides al contraatac per fer algun gol. El treball era esplèndid, el Llerona arribava, però la nostre defensa i el porter treien tot el que arribava, al contraatac vam disposar moltes ocasions per fer el primer gol del partit, però dècimes de segon eren les que ens feien fallar, perquè els defenses eren molt ràpids i tallaven bastant el nostre joc.

Al últim minut de la primera part l’equip local va fer el 1-0 després d’una bona jugada.

El segon quart va continuar la mateixa dinàmica que el primer i el Vilanova defensava molt bé, però el Llerona tenia molta pólvora davant i va fer dos gols més augmentant la distancia a tres gols.

El tercer quart va ser millor encara, perquè no vam rebre cap gol i nosaltres en vam fer un, després d’una gran jugada col·lectiva per banda dreta, la jugada la començava el porter fent una passada en curt pel nostre lateral aquest prolongava pel nostre mig, quan estava a la frontal de l’àrea va fer una passada de la mort que deixa a l’Eric sol davant del porter que només va haver de creuar la pilota per fer un gol molt correcte. El marcador era de 3-1 i seguíem tenint ocasions.

L’últim quart vam acusar la falta d’intensitat que vam tenir els primers 2 minuts i el Llerona va fer 2 gols molt ràpids, i ja cap al final va acabar de rematar la feina.

Comentar que el 2-0 va ser molt dubtós ja que va ser un gol fantasma, ni els jugadors del Llerona celebraven el gol i l’àrbitre (que suposo que només ell va veure el gol) va senyalar gol. A part va senyalar-nos dos penals en contra, un claríssim, però l’altre va ser un “patillazo” ja que no se quin criteri va tenir per senyalar-lo, però això no condicionar molt en el resultat, ja que els dos penals els va aturar en Pol Marsal, en el segon amb tota la mala fortuna que va lesionar-se i va haver de ser substituït. Per continuar amb l’última part ben accidentada el nostre lateral dret, que estava fent un gran partit, va ser substituït després d’una pilotada a la cara i el nas no li parava de rajar sang.

Al marge dels accidents, gols fantasma i el mal arbitratge que vam rebre aquest cap de setmana, l’equip va fer un gran treball col·lectiu i vam poder veure una millora dels nostres nanos, però ara hem de intentar que sigui constant durant tot el partit, perquè el resultat hauria d’haver estat com a molt 5-3 o un resultat similar.

Felicitar a l’equip pel bon partit realitzat aquest cap de setmana i a continuar treballant entre setmana.

Equip: Pol Marsal, Marc Arcos, Pol Gonzalez, Marc Corrales, Dani, Joan Sabaté, Eric Faya, Ricard i Luigi.