C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-7 VILAMAJOR C.F.

Un partit que comença marcat amb un penal bastant dubtós si era dins o fora de l’àrea, però que no es pot posar d’excusa a l’actitud que va haver-hi més tard a la tercera part, actitud que va fer que el partit es decantes per l’equip visitant.

El partit tenia molt bona pinta i havíem treballat força bé durant la setmana, però als 8 minuts de partit vam fer una falta molt tonta ,després d’un desajust de la defensa, que l’àrbitre va interpretar que era penal.  El davanter no va posar-se nerviós i va tirar el penal a la perfecció.

El marcador era de 0-1 i el partit estava obert, el Vilanova estava defensant bé però no creava molt perill. Al contraatac vam tenir un parell d’ocasions, però o el davanter estava molt sol o un jugador del Vilamajor estava molt atent i ens treia la pilota amb molta rapidesa evitant que poguéssim fer la rematada amb comoditat.

El Vilamajor a la segona part va fer el 0-3 al marcador i va ser un cop de moral pels nostres nanos, que encara i que a la xerrada de la mitja part semblava que intentarien donar-ho tot fins el últim minut, va ser d’efecte contrari van abaixar els braços i no van tenir l’actitud que tocava, el Vilamajor va aprofitar-ho per fer el 0-5.

L’últim quart el Vilamajor va sortir molt relaxat i vam aprofitar-ho per fer el gol del honor, després d’una gran jugada per banda en Marc Velert fa una passada de la mort cap en Pol Gonzalez que amb tota la sang freda para la pilota davant del porter, intenta picar-la, el porter la para, però el rebot l’agafa en Marc Velert que va estar molt atent i amb cama esquerre acaba ,aquest cop si, al fons de la xarxa.

Finalment vam tenir més ocasions de gol, però el Vilamajor tenia un defensa molt gros i ho tallava tot i al contraatac van fer un parell de gols més tancant el marcador definitivament.

S’ha de continuar treballant igual, perquè durant la setmana l’equip esta responent, però al cap de setmana hem de tenir una altra mentalitat per jugar.

Equip: Pol Marsal, David, Marc Corrales, Eric, Eloy, Pol Gonzalez, Marc Velert, Dani , Ricard i Luigi.