VILANOVA 5-0 MOLLETENSE

 

Gran començament en el partit d’aquest passat dissabte, vam sortir amb una gran confiança i agressivitat que ens van fer guanyar el partit ja a la primera part, anant amb el marcador que es reflectiria en el final del partit.

 

Tot just començar, vam disposar fins a 4 ocasions de gol seguides, cap d’aquestes van acabar en gol, el partit en els deu primers minuts vam mantenir un ritme tan i tan alt que vam tenir algun desajust en defensa però sense conseqüències. Un gran Ivan al mig del camp va fer una gran passada en el primer gol de Sanju, a partir d’aquí vam estabilitzar molt més el partit i arribarien 4 gols més en els primers 35 minuts, donant una lliçó de joc a un equip contrari excessivament dur. Es van fer unes combinacions i gols de molta qualitat, a la mitja part va ser tal l’esforç i la fluïdesa de pilota que ens van deixar als entrenadors amb poques paraules a dir.

 

Ja a la segona part, el principal objectiu era mantenir la porteria a 0, fet que ens costa assolir i volem fer d’aquest equip un mur defensiu. En atac ens vam relaxar, tot i que vam seguir tenint algunes ocasions, però es va mantenir la possessió de pilota amb un gran control d’aquesta en el mig del camp que va estar excel·lent durant tot el partit.

 

Finalment seguir animant a l’equip en continuar en aquesta dinàmica.

 

Gols: Sanju(3), Dani(1), Matu(1).

 Dani Sabaté