VILANOVA 10-4 MOLLET

 

Demanar perdó pel retràs d’aquesta crònica.

 

Aquest partit contra el Mollet tot i la contundent victòria, va deixar un mal regust de boca a l’equip. El Mollet una gran club que fa bona escola i llueix un gran futbol, va mostrar moltes carències, era un joc de rebuig totalment diferent el que ens té acostumats aquest club.

 

Fins al primer gol del Vilanova, es van disposar fins a 7 ocasions de gol a favor, sense saber materialitzar cap d’aquestes, aquest va ser una de les sensacions dolentes que ens vam emportar, que es va fallar molt i molt de cara a porteria i no és el primer partit que ens passa. La segona sensació que no va agradar, va ser encaixar 4 gols, dels quals 3 van ser clar regal de part local, hem d’aprendre ha ser més contundents i a no perdre tant l’atenció i concentració en el joc, perquè ho estem pagant amb gols en contra.

 

Finalment dir que van ser 3 punts més per un equip que està progressant i està mostrant els seus fruits després de treballar exhaustivament la temporada passada, confiem en un any plens de victòries i satisfaccions.

 

Gols: Nil(1), Sanju(3), Prims(1), Matu(1) i Capi(4).

 Dani Sabaté