C.E. LLERONA 0-2 VILANOVA

Demostració de força i compromís davant del CE LLERONA

Partit complicat, camp petit, equip dur el davant i un àrbitre una mica peculiar.

El partit va començar marcat per l’expulsió totalment injusta del nostre jugador Miquel Mañosa, però el Vilanova no es va deixar anar i va continuar dominant el joc, però sense materialitza les ocasions clares de gol, això va fer que el marcador arribes amb 0-0 al descans.

L’iniciï de la segona part va comportar el primer gol del Vilanova, per obra de Valentín Fuentes, que malgrat marcar va ser expulsat per suposadament encarar-se amb el públic ( ja em comentat que l’àrbitre era bastant peculiar)
Minuts desprès arribarà  el segon gol i la sentencia del partit per part de Kirian de la Torre.

El partit ja estava decidit i nomes quedava espera el xiulet final de l’àrbitre.

Aquest DIUMENGE rebem el SANTA PERPETUA rival directa per assolir l'ascens!!