VILANOVA  5 –2  LES FRANQUESES  

Bon inici de partit del Vilanova, pressionant al rival i no deixant-lo sortir, intentant buscar ràpidament el primer gol. No es va fer gaire d’esperar i Xavi Torné va agafar un rebuig a la frontal i amb un bon xut amb l’esquerre va batre al porter rival. No molt més tard, Jordi Garrido aconsegueix rematar d’esperó a la sortida d’un córner i posar el 2 a 0 al marcador. Després del segon gol, les Franqueses va voler acostar-se a la porteria del Vilanova i ho va aconseguir en alguna ocasió, però totes molt ben resoltes pel porter Arnau. També el Vilanova va desaprofitar alguna ocasió per augmentar la renta.

 

 

Al segon quart, les Franqueses va apretar fort i va aconseguir marcar mitjançant un gran gol de vaselina i així retallar diferències. Seguia apretant les franqueses però, Arnau seguia responent amb bones aturades. Però el Vilanova també volia marcar, i va disposar de molt bones ocasions per fer-ho, una d’elles amb un gran xut de Jofre desde molt lluny que va donar al travesser.

 

Al tercer quart, la tònica era semblant, tots dos equips buscant la porteria rival i el Vilanova seguia desaprofitant ocasions clares de gol. I com es sol dir, qui perdona després ho paga i efectivament, després d’un pase a l’espai, les Franqueses va posar l’empat al marcador. Alguna més va tenir per posar-se per davant però Sergio va respondre excepcionalment.

 

Quan semblava que l’empat només es podria desfer a lúltim quart, una molt bona jugada personal de Jordi Roman que ell mateix va acabar, va significar el 3 a 2.

 

Lùltim quart el Vilanova va poder fer-se amb la pilota i sense donar gaire temps de reacció a les Franqueses, Jordi Roman va posar el 4 a 2 al marcador amb un gran xut desde fora de l’àrea. A les acaballes del partit, Antoñín va marcar el 5 a 2 definitiu gràcies a un bon pase de Jordi Roman.

 

Felicitar a tots dos equips per l’esportivitat i l’entrega mostrada.

 

Martí Domenech