C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-4 PALAU SOLITA I PLEGAMANS F.C.

Vam veure un Vilanova molt més superior col·lectivament que el Palau, però en jugades individuals sentencien el partit.

La primera part va ser espectacular, ja que el Palau no va veure en cap moment la pilota en el seu domini, la pilota la teníem en tot moment nosaltres, i en una gran jugada col·lectiva vam poder veure el primer gol de l’equip local a mans d’en Xavi que després d’una gran passada d’en Manel va acabar fent un gran gol amb una molt bona definició. Aquest quart va acabar   1-0, encara que si hagués acabat amb el resultat més gran no hagués passat res.

El segon quart va ser clau, ja que amb el 1-0 vam fallar un penal, que hagués significat el 2-0 i el partit hagués estat més de cara per nosaltres, però no va ser així a partir d’aquesta acció el Palau va despertar i vam poder veure com ens remuntaven i es posaven 1-2 en el marcador. També destacar un travesser que va fer en Manel, també en una gran jugada col·lectiva.

El tercer quart va estar molt igualat com la resta de partit, un gran jugador del Palau va fer el      1-3, des de la banqueta pensàvem que no podríem remuntar el partit, ja que el Palau va agafar les rendes del partit i no va parar d’atacar, però una gran actuació d’en Pablo i l’Andreu van evitar que el Palau marques molts gols.

L’últim quart va ser el més emocionant, ja que els que van remuntar el marcador vam ser nosaltres. Primer en una falta llençada per Xavi, la pilota cau morta a peus d’en Joan que fa un gran gol per sobre del porter fent el 2-3. Faltaven pocs minuts per acabar i l’emoció es palpava a l’aire, jo mateix vaig explotar d’alegria quan en Marc Fernandez després d’un corner va fer l’empat a 3, també en un gran gol per sobre el porter. Quan ja semblava que tot acabaria amb el marcador empatat a 3 vam rebré el pitjor càstig possible després del gran partit que van fer els nens.

La línia és aquesta s’ha de continuar igual i oblidar-se dels resultats, ja que si continuem amb aquestes ganes i aquest joc de pilota els resultats arribaran sols.

Equip: Andreu, Pau, Pablo, Marc Molist, Manel, Xavi, Martin, Juan, Guillem i Marc Fernandez.