SENTMENAT 2-2 VILANOVA

Partit el qual no vaig poder fer crònica, però m’agradaria adjuntar-la amb la d’aquesta setmana ja que penso que va ser un partit important. Bé doncs, partit important contra el 5è classificat que va acabar amb taules, primer partit el qual no guanyem. Va ser un partit molt ofensiu per part nostre sense donar opcions a batre a la nostre porteria, excepte en dos contracops els quals van arribar i van marcar gol, una llàstima que de dos cops que arriben ens marquin. La primera part va començar amb molt rigor ofensiu, Raül en una ocasió i Jan i Roger en un parell més van tenir el 0-1 a favor, però cal destacar que no vam estar de sort de cara porteria i tenien un grandíssim porter. Les ocasions eren clares en tot moment, un joc que obríem a bandes però amb molts dubtes sobre que fer amb la pilota als peus, amb molts pocs canvis de joc. El Sentmenat gens defensiu, amb un equip ben posicionat i amb una estructura de 2-3-1 va aprofitar a la segona part un contraatac per batre a Lluís, tota una llàstima per què el nostre defensor Carlos el rebuig li va a parar a les cames de l’atacant que el tenia a menys d’1 metre i es va endur la pilota. Ja al final de la segona part un gran xut de Jan  des de fora l’àrea entra tocant el pal i endinsant-se dins la porteria.

Pel que fa a la tercera part, un monòleg de les dos darreres, un equip capficat en fer un gol i no tenir sort ni punteria de cara, on novament el Sentmenat va tenir una jugada idèntica al primer gol un contraatac el qual fa pujar el marcador a 2-1. A la quarta i última part vam anar a per totes, amb el nostre sistema habitual, però a més a més, amb un Aleix Fontanals més ofensiu que mai pujant des de la defensa, als dos minuts de la represa, Roger aprofita un rebuig del porter per marca l’empat. Tot i marcar ben dora i quedant 10 minuts per endavant, seguíem amb la tònica d’atacar i anar a pel partit, atacant fins i tot amb 5 jugadors, però ja cap al final amb dos grans ocasions de Roger i una d’Hugo no vam poder materialitzar el marcador i ens vam endur 1 punt patit i treballat per l’equip vilanoví. Cal destacar que es va poder veure les petites flaqueses dels pocs canvis de joc al final del partit on teníem a davant un equip cansat i fatigat i podíem realitzar contraatacs ben efectius si haguéssim canviat la pilota de banda.

M’agradaria concloure que dels partits s’aprèn i així hem dut a terme tot allò que podríem haver fet millor a Sentmenat i tant bé ho hem fet aquesta jornada, canvis de joc i posicionament defensiu. De tots els partits s’aprèn i més aquesta edat s’ha de saber que no sempre es pot guanyar i que cada partit és un món i els partits no guanyats han de fer d’això un equip molt més fort per acabar capdavanter a la lliga.