LLIÇA DE VALL 0-10 VILANOVA

 

Merescuda victòria contra els cuers de la lliga, en aquests partits vols que els nois no es relaxin ni creguin que ho tenen guanyat, els hi dius que cada partit és un món i que s’han de lluitar tots els minuts, que no et donen re guanyat, la veritat és que hauria de ser així, però amb categories de Prebenjamí hi ha molta diferència entre primer i últim i l’única motivació que pots donar els nens perquè no surtin relaxats, és que hi haurà ocasions per quasi bé tots i que és un partit per fer molts gols i així poder arribar a un altre repte, els 200 gols.

 

Com he dit anteriorment l’objectiu era clar, 3 punts, molts gols i sobretot 0 a la porteria, ens havíem de mantenir imbatuts. El partit va començar amb una defensa contrària molt tancada, fet que atacàvem un i altre cop i nosaltres amb una defensa molt avançada sense por per el contracop, perquè no era una davantera gaire ràpida pel possible contracop. Roger va obrir la llauna a la primera part, gol que trencava el marcador i ens donava quasi la tranquil·litat. A partir de la segona part faríem 3 gols per part fins arribar els 10 gols, l’equip contrari només va disposar d’una ocasió clara que va aturar Raül esplèndidament al costat del pal.

 

Ja he comentat en alguna altre crònica que dels partits tan exultants i extremadament ofensius no s’aprèn gaire, però penso que en aquest últim no va ser així, per a la confiança que cada cop té més l’equip, vam jugar la pilota des del darrere sense ningun problema, tot i la poca pressió, havien certs cops que era difícil treure la pilota tan controlada, però tot i així vam gaudir d’un joc sense cap pilota rifada. L’evolució des de que he pogut observar d’aquest equip ha estat in crescendo, mostra d’un gran esforç i la confiança cada cop més de les qualitats i sobretot limitacions de cadascú.

 

Finalment dir que 3 punts més i la setmana que ve només amb un empat seríem CAMPIONS DE LLIGA.

 

Gols: Carlos(1), Hugo(2), Aleix(1), Roger(5) i Jan(1)

 

Dani Sabaté

  

DES D’AQUÍ M’AGRADARIA DIR, QUE ELS NENS SE QUE PODER NO SE’LS TÉ TAN EN COMPTE COM ALTRES EDATS, COM EL CADET I JUVENIL DEL FUTBOL BASE, PERÒ CREC QUE SÓN UNA GRAN PART IMPORTANT DEL FUTBOL I DEL CLUB EN TOTS ELS FACTORS, TAN ESPORTIUS COM EXTERNS, I TAN PER ELLS, COM PELS ENTRENADORS I PARES QUE ELS SUPORTEN, SERIA UN GRAN PLAER PODER GAUDIR D’UNA MICA MÉS D’AFICIÓ, JUGADORS I GENT QUE FORMA PART DEL CLUB, QUE SI POGUÉS SER, VINGUESSIN EL PRÒXIM DIUMENGE A LES 10:00 A ANIMAR AQUEST EQUIP CONTRA ELS TERCERS, JA QUE NOMÉS L’EMPAT ENS DONARIA LA LLIGA I SERIA UNA GRAN SATISFACCIÓ VEURE UNA MICA MÉS DE PÚBLIC AL SEU VOLTANT DESPRÉS DE TAN I TAN TREBALL I ESFORÇ.

 QUE AQUELLA GENT QUE REALMENT ELS IMPORTA AL CLUB, VINGUIN A VEURE EL TREBALL D’UNA TEMPORADA SENCERA I REALMENT PUGUIN ESTAR SATISFETS I ORGULLOSOS DEL QUE ES COU EN LES EDATS MÉS PETITES.