LA GARRIGA 2-5 VILANOVA

 

Sense paraules per descriure desmesurable partit  d’elegància, actitud i gran esforç en el joc efectuat aquest dissabte. Un partit el qual veníem d’una dura derrota contra els segons i havíem de guanyar per tornar agafar moral i seguir forts en el liderat, en aquest cas, contra els tercers classificats, i així va ser i de quina manera.

 

Comença una primera part on volíem mantenir la pilota i intentar fer un gol ràpid, buscàvem no perdre la posició tot i si ens posàvem amb marcador desfavorable, sense cometre errors de precipitació i nerviosisme. Vam fer un principi impressionant tocant la pilota com sabem fer i movent d’una banda a l’altre, tal i com havíem treballat durant la setmana als entrenaments, fent parets per arribar en profunditat a banda i girant la pilota a l’altre banda amb passades a l’espai per arribar a fons de ralla i poder arribar amb facilitat a porteria, defensivament vam provar un jugador tan ofensiu com Hugo a darrere per primer cop a la temporada, per la seva velocitat i poder cobrir esquenes de Carlos i l’altre Hugo per tallar les pilotes, si aquests eren sobrepassats, i com mai va fer un treball de gran qualitat a darrere per tal que no arribessin a porteria els contraris, molt conscienciat del seu treball defensiu, una defensa molt i molt concentrada en tot moment anant a l’home Carlos i Hugo i tallant pilotes a l’espai l’altre Hugo. El primer gol arriba a la primera part per primer cop i molt i molt content després de molts intents, d’estratègia de córner, on Aleix envia un gol a l’escaire.

 

La segona part seguia amb la mateixa tònica ofensiva, l’equip contrari no sabia que era arribar a la porteria defensada per Lluís. I en dos rematades pràcticament consecutives, Roger fa dos gols, dels quals el segon amb la cama dolenta, arribàvem fàcilment a porteria contrària i de fet abans de la mitja part podíem portar més gols.

 

A la mitja part només vaig demanar que seguissin treballant i gaudint al camp del partit que estaven fent, que no era fàcil jugar d’aquesta manera i així contra tan gran equip com La Garriga, el que més em va agradar de la tercera part és que l’equip no es va confiar, van seguir amb el treball exercit abans de la mitja part i amb un sacrifici màxim en tot moment, es podien veure els primers salts de cap lluitant pilotes, que per fi utilitzem algun cop el cap, com aguantàvem als contraris quan tenien la pilota fins que no se’ls hi escapés i després posar el peu, gran treball en els entrenaments que així han aplicat en el partit després. Després d’un córner, casi gol olímpic de Roger, Aleix remata el rebuig i Rafa ajupint-se toca suament la pilota i puja el marcador. I cap al final de la tercera part, Jan amb un contraatac remata sobre del porter i marcar el cinquè gol.

 

Ja en la última part van arribar els dos gols contraris, més que anecdòtics, on vam donar minuts a tots els jugadors com en tots els partits però gaudint d’altres posicions per acabar amb un gran somriure tots ells jugant allà on més els hi agrada, primer un gol de penal i segon on bon gol per dalt.

 

Finalment felicitar als nois pel gran partit fet, l’actitud i el treball mostrat en el partit, és l’esforç treballat en els entrenaments, cada dia s’entrena millor i amb més ganes i si es segueix així acabarem celebrant la lliga, estic molt content del treball d’aquest equip i així seguirà passi el que passi fins el final. Tal com s’entrena es juga al partit i aquest cap de setmana ha estat una mostra total.

 Dani Sabaté