PONENT 2- 5 VILANOVA.

Partit molt intens el disputat el diumenge al camp del Ponent, davant d’un equip molt físic. El nostre infantil va fer un partit molt seriós i va saber patir quan el equip contrari apretava i jugar ràpid i al primer toc per sortir de la pressió i poder anar eixamplant la diferencia.

La primera part va ser molt igualada arribant al descans amb 1-2 al marcador després que el Vilanova  s'avancés  dues vegades.

La segona part va començar amb molts canvis per part del Vilanova, però la intensitat va ser la mateixa. El equip va continuar molt endollat i amb una mica mes de encert, tot i fallar un penal, va poder arribar al final del partit amb una diferencia clara.

Felicitar a tots el jugadors per les ganes, intensitat i concentració que van demostrar en el dia d’ahir.