VILANOVA 6 – 0  PONENT

Important pas per consolidar la primera posició deixant el segon a vuit punts i amb l'ascens de categoria com una fita més que assolible.

Partit jugat contra el segon-tercer classificat, amb algunes baixes importants i amb jugadors contraris molt més corpulents, però la major qualitat tècnica i tàctica  dels nostres ha permès dominar el partit amb tranquilitat. Ens hem posat 3 a 0 en els primers 15 minuts, amb un primer gol en pròpia porta que ens han regalat, i a partir d'aquí s'ha tractat de gestionar l'avantatge amb serenitat.

A la segona part el domini dels nostres ha estat "apostoflant". El Ponent no ha arribat ni un sol cop a la nostra porteria. El quart, cinquè i sisè gol, però, s'han fet esperar i han arribat en els darrers 5 minuts del partit.