Benvolguts amics del C.F. Vilanova del Vallès.

El passat 23 de desembre el nostre company i amic Pere Pericas  va morir.

Tots aquells que vulgueu fer arribar el vostres missatges, ho podeu fer a la direcció de correu:

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

GRACIES PER TOT PERE

 


Gràcies Pere.... no hi ha paraules per definir la teva persona.
Com diu l'arru al seu escrit, el Fútbol base està molt arrelat i ben segur que gràcies a tu... Ell ha aprés molt del teu tarannà i crec que ens vares deixar en molt bones mans.

Saps una cosa Pere, en Guillem vol marcar un GOL pq diu que tel vol dedicar.

Gràcies per tot i sempre el teu somriure estarà entre nosaltres

Mercè Bellavista
Estimat Pere.Que estrany es fa dirigir-me a aquest club sense dirigir-me a tu. Són tants anys dedicats al futbol i sempre compartin amb tu experiències, converses, diferències... futbol vaja. Vaig tenir l'honor i la sort de per fi (després de molts anys intentant-ho ) ser jugador teu al Vilanova durant el teu últim any com a entrenador.
 
Tan el meu pare com jo hem pogut parlar amb la teva dona i fills, sobretot per dils-hi que siguis on siguis el teu record i persona sempre estarà en nosaltres.
Jo com a jugador i el meu pare com a President del Club Esportiu Europa estem a la disposició del Vilanova per tot el que necessiti.Una forta abraçada.
Cesc de Bode i Guillaume de Bode
 
QUERIDO  PERE: NO ME  HAGO A LA IDEA  DE QUE  NO ESTES ENTRE  NOSOTROS, DEMOSTRANDO  LA  CAPACIDAD  FUTBOLISTICA, PERO  SOBRE TODO  HUMANA,  Y TU INVOLUCRACION CON  EL  CLUB, Y  MUY  ESPECIALMENTE,  AL FÚTBOL  BASE, DONDE  TODOS  HEMOS  ABSORBIDO UN POCO  DE  TU  SABER.
HE TENIDO  EL PLACER  DE  ESTAR  A TUS  ORDENES  COMO  ENTRENADOR, COMO JUGADOR, Y QUE ME PASARAS  EL RELEVO DE SER COORDINADOR.  Y PODER VIVIR  LO QUE ES EL FUTBOL DESDE  OTRO PUNTO DE VISTA, Y POR  ESTOS MOTIVOS,  TE ESTARÉ AGRADECIDO  DE POR VIDA, PERO  LO MÁS IMPORTANTE  ES QUE  SIN TI,  POSIBLEMENTE EL VILANOVA DEL VALLES Y MÁS CONCRETAMENTE  EL FUTBOL BASE  NO  ESTARIA TAN CONSOLIDADO  COMO  LO ESTÁ  EN ESTOS MOMENTOS.

POR  ESO  HAGO  UN LLAMAMIENTO  A TODOS  LOS  JUGADORES Y MONITORES, QUE  LE HAGAIS  UN HOMENAJE  A SU PERSONA, Y NO ES OTRO  QUE  DEJEIS  TODO  EL  MAXIMO  ESFUERZO  EN  EL  CAMPO  COMO  HA  HECHO  PERE DURANTE  TANTO  TIEMPO  POR ESTE CLUB.  SEGURO  QUE  ESTARÁ  ORGULLOSO  DE  TODOS  NOSOTROS  COMO SIEMPRE  LO HA ESTADO.
 
GRACIAS  POR  DEJARME SER TÚ AMIGO, Y TEN SEGURO  QUE TU  GENTE  DEL  FÚTBOL  BASE ,
NO TE FALLARÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ARRU
 
Adeu Pere. Algú va dir: "Es de bien nacido ser agradecido". I crec que el C.F. Vilanova Del Vallés t'estarà agraït sempre. Tota persona que dedica una part de la seva vida als nens i no tan nens d'una manera desinteressada es mereix el respecte, l'afecte i la gratitud de tots. Asi que en nom de tots ells GRÀCIES. Gràcies pel teu temps, la teva paciència, la teva saber estar, la teva dedicació, el teu afecte... Gràcies perquè en part gràcies a tu i a gent com tu existeix aquest club. Gràcies perquè has dedicat part de la teva vida, d'aquesta vida que tots tenim tan ocupada, als altres. Per això, tingues en compte que cada vegada que escoltis l'himne del Vilanova des d'on estiguis, en ell hi ha una petita dedicatòria per tu i per tots els que com tu han lluitat per aquest club.

Gràcies de cor


Des de el C.F.Olímpic La Garriga volem fer arribar als familiars d’en Pere i a tota la gent del C.F.Vilanova del Vallés el nostre condòl  i  suport en aquests dificils moments. Una forta abraçada.