Infantil B

MOLLET 6-0 VILANOVA

El partit del passat disabte és va veure marcat pel fred. On pel resultat d’ambdos equips el infantil de vilanova ho va acusar més.

Basicament el parit va ser dominat per l’equip local on així és va reflectir amb el resultat un xic contundent.

Atentament, Monitors del Infantil verd

VILANOVA 4-4 ESCOLAS PIAS.

Partit disputat entre dos equips de la zona baixa on ambdos equips van disputar un bon partit.

El partit va ser una part per a cada equipo on al minuts finals es va poder decantar per un dels dos equips.

L’equip visitant durant el primer temps no vam sapiguer com trencar les accions de fora de joc que provocaben constantment, un cop iniciat el segon temps l’equip va entendre com els podiem fer mal i així va ser que fins i tot vam tenir una última oportunitat que Raul Molina va estar apunt de donar la victoria.

Monitor  infantil B

CARDEDEU 2-1 VILANOVA
Partit molt treballat per part de l'equip infantil Verd, amb molta entrega i moltes ganes per part dels jugadors. Transcorria aproximadament el minut 4 de la segona, quan en una contra el cardedeu, ens han fet el primer gol.

Després d'aquest cop, l'equip s'ha aixecat i ha buscat la remuntada i així ha estat quan sobre el minut 55, Ricard després d'una internada ha creuat la pilota al porter, un gol que ens ha donat moral, per buscar la victoria.

Un cop quan l'equip estava més ficat al camp, ha vingut el gol de l'equip contrari, despres d'una errada col·lectiva on el cardedeu se'n ha aprofitat, fent el segon gol quan només quedava 5 minuts per la conclusió del partit.

Un cop més felicitar al infantil per l'entrega donada i que si segueix així, cara a la segona volta, estem segurs que revertirà la seva trajectoria.

Atentament.

Arnau Maldonado

VILANOVA DEL VALLÈS  2-3  AMETLLA DEL VALLÈS.

El partit va ser cada part per ambdos equips, on l’Ametlla en els primers 35 minuts és va col·locar amb un marcador de 0 a 3.

Un cop représ la segona part l’ Infantil B, va treure les ganes de jugar al futbol i va ajustar el marcador a un 2 a 3, tinguen a l’equip contrari tencat al seu camp i creant forces ocasions clares per remuntar el partit i fins i tot guanyar-lo.

No obstant di que la primera part de l’equip local va ser pobre en el sentit de l’actitud i agressivitat en el joc (no donar cop de peu), però en l’intent de jugar a la pilota i surtir des de darrera l’equip va estar força aceptable. Cosa que a la segona part va ser tot el contrari, van ser més agressius i amb una actitud molt bona, però ens va faltar tenir la pausa necessaria en els metres finals.

VILANOVA 5- 5 LES FRANQUESES.

Partit disputat amb moltes ocasions pera mb dues bandes que la primera par el Vilanova tenia el partit controlat com així marcava el resultat amb un 3 a 1 al marcador.

Un cop reanudada la segona part les Franqueses va treure la seva agressivitat i un joc més directe, va poder remontar el partit amb un 3 a 5. El conjunt del Infantil B durant aquests primers minuts de desconcert, es va veure superat per l’equip rival.

Ja a les acaballes del partit amb dos grans jugades del congunt de l’infantil B, van poder remontar el partit amb un marcador de 5 a 5.

Per acabar direm que l’equip va fer uns bons 15 minuts de la primera part i uns últims minuts de la segona, si aquest equip segueix amb aquesta dedicació, farà grans cosses al llarg de la temporada.