MOLLET 3-5 VILANOVA

Tornàvem a un camp difícil, degut als problemes que té actualment el Mollet en les seves instal·lacions, es va jugar al camp del Lourdes, on teníem un mal record després de sumar 1 sol punt, un camp que és petit, i ens complicava la manera de jugar.

El partit va començar molt travat, sense gaires possessions i amb un Mollet que tota l’estona jugava en llarg, amb un davanter que sabia moure’s entre línies i era el que provocava el perill local. Matu va ser el primer en marcar, durant tot el partit va saber desbordar per banda creant molt de perill, Prims va fer el segon i tercer consecutivament arribant per banda contrària i resolent com sempre fa a la perfecció dins d’àrea petita. Capi amb una pilota a l’espai posaria el 0-4 amb el qual ens aniríem al descans.

Al començament de la segona part, Matu fari un golàs des de fora de l’àrea matant el partit, i marcant la gran relaxació del nostre equip. Vam baixar el ritme i el Mollet ho va aprofitar els minuts restants amb 3 pilotes idèntiques a l’esquena de la defensa deixant el davanter sol davant porteria per finalitzar jugada amb gol.

Seguim sumant per poder ser els millors segons i pujar de categoria.