VILANOVA DEL VALLÈS 2-3 MOIA.

 

Dissabte al matí, dia 22 de gener de 2011, el PreBenjamí “A” va jugar el seu corresponent partit de cap de setmana al Camp Municipal de Futbol de Vilanova del Vallès.

Malauradament, després d’aconseguir dotze victòries i un sol empat, l’equip dissabte passat va punxar contra el Moià, arribant a dia d’avui la primera derrota de la temporada en partit oficial (de lliga).

L’equip en termes generals va jugar força bé, tot i que es podria haver jugat una miqueta millor, però s’ha de dir que varem tenir mala sort, ja que es van estavellar tres pilotes al pal, varem tenir moltes més ocasions que l’equip contrari igual que més possessió i domini de pilota durant tot el partit (potser a la primer part hi ha algun dubte, però a la segona cap ni un) i claredat de joc.

L’equip del Moià en només tres arribades a portaria va marcar tres gols; el segon tot just minut després d’aconseguir l’empat a 1 per un penal clar i innecessari per part del jugador Antonio. El tercer gol va ser una badada i error defensiu de tot l’equip per falta de concentració, atenció i motivació per part dels jugadors (potser no de tots). Els gols del nostre equip els van marcar, ja a la segona part, en Joel (concretament al tercer quart) i en Javier, ja a l’últim quart, després d’un refús incorrecte del contrari en el llançament d’un corner a favor, aprofitant-se de que la pilota passava per allà (gol d’oportunista, però alhora de murri).

Els entrenadors a pesar de la derrota no estem disgustats del tot, ja que es podria haver guanyat amb una mica de sort, però també creiem que aquesta derrota anirà bé per tots, perquè ni jugadors ni monitors estàvem acostumats a viure una experiència de derrota aquesta temporada. Tot i així, creiem que d’aquesta situació els nostres jugadors valoraran que tot no està fet en un partit, que aquests s’han de jugar al camp per guanyar-los i no abans i que no sempre es podrà guanyar, sigui pel motiu que sigui.

Per acabar, ens agradaria felicitar a l’adversari per la seva victòria, animar els nostres jugadors a continuar endavant i no desanimar-se i a voler seguir millorant i aprenent dels seus modestos entrenadors, però que fan les coses amb molta il·lusió, a més d’agrair la presència del pares setmana darrere setmana recolzant en tot moment a l’equip. Gràcies a tot el col·lectiu!!! 

P.D. Els dos entrenadors volem agrair i recordar la feina feta durant anys al C.F Vilanova del Vallès per part d’en Pere Pericas (que malauradament el 23 de desembre de 2010 per culpa d’una dura malaltia ens va deixar), del que va ser el nostre entrenador, company i amic al club. 

Jordi Rabassa

Martí Doménech

 Entrenadors de l’equip