CAN RULL 1-17 VILANOVA

 

Començament fantàstic de la segona volta, no direm gaire en aquesta crònica perquè el resultat ho diu tot i manco de paraules davant un gran resultat.

 

Partit on la pilota no es movia de l’àrea rival, on hem aprofitat gairebé totes les ocasions que hem tingut, tot i que, el porter també ha pogut lluir-se en certs remats a porteria. Els rivals han tingut dues ocasions clares, una que ens agafen amb la defensa molt avançada i Aleix amb un llarg esprint arriba a talla la pilota i al final del partit al darrer minut ens xiulen un penal molt rigorós, el qual és llençat per dalt, tocant travesser i entrant a porteria, on el nostre porter Raül no ha pogut fer re.

 

Gols: Rafa(6), Jan(6), Aleix(2), Lluis(1), Roger(2).

 

Ara ve una setmana de carnaval i festa, però la següent ens juguem molt contra els grans perseguidors a la lliga, si guanyéssim ens posarem a 11 punts del segon a la taula i seria un gran pas per aquest equip en el transcurs final d’aquesta temporada.

 

Per concloure m’agradaria remarcar que poc a poc fem més pinya i ha de quedar clar que si un guanya guanyem tots, si un perd perdem tots, si un corre correm tots i si un marca marquem tots, en tots els àmbits de l’equip tots som un, perquè per sobre de tot, som un equip i grup d’amics.

 Dani Sabaté