F.C. CARDEDEU 4-4 INFANTIL B

Partit molt igualat, amb moltissimes ocasions pels dos equips, on finalment tots dos equips treuen un puntet, pero amb una mica de sort els tres punts podrien haver marxat cap a Vilanova.

La primera part queda marcada pels 15 primers minuts on rebem dos gols... Dos gols per falta d'intensitat i poca concentració, però amb tres canvis l'equip fa un pas endavant i aconsegueix empatar abans de marxar al vestuari i fins i tot un pal que podria haver estat el 2-3 abans del descans.

La segona part ha estat molt més boiga, amunt - avall i amb ocasions i gols. Als pocs minuts el Cardedeu es posava per davant per un nou corner amb una falta d'intensitat espectacular... Però amb una falta de l'Albert i un gol de l'Alex Armendariz tancant el seu hattrick personal ens posavem per davant.

Pero acte seguit i a falta de 6 minuts els locals feien el definitiu 4-4.

Gracies a tots els que han vingut a reforçar i bon cap de setmana.