CARDEDEU 4-2 CADET

Partit en un camp i rival complicat, el nostre joc convinatiu era superat en tot moment per la força fisica del rival que interceptava tot el joc interior i tots ens 1x1 que es produien. Una primera part on ens va costar molt entra en el joc i saber variar el estil futbolistic  de cadascu. La segona part, tot i no poder dominar el joc si que es va saber estar millor tacticament i amb joc directe es van produir que el rival tingues que defensar molt mes per tal d evitar accions de perill.

El partit va poder ser nostre en una accio de gol clarisima a pilota parada, que va passar del possible 3 a 2, al 4 a 1.

Derrota llogica per les caracteristiques del rival pero merit dels nostres jugadors  per tot l'esforç fisic i l' adptació a un joc no acostumats a realitzar.