BENJAMÍ A (2) - (1) PARETS

Primera victòria de l'any, en un dels pitjors partits que hem fet, això no vol dir que juguéssim malament, sinó que vam ser pràctics i vam saber que fer en cada moment del partit i això, juntament amb una gran mentalitat competitiva ens van donar els 3 punts.

En el primer quart l'equip va sortir una mica descol·locat per la forta pressió del rival. Malgrat això, el rival no tenia ocasions i a mesura que avançava el partit el Vilanova s'anava acostant a l'àrea rival.

Al segon i tercer quart, ens vam fer amos i senyors del partit. Amb totes les ocasions que vam tenir només vam poder materialitzar una, després d'una gran jugada col·lectiva que el porter rebutjava  i Martí Cardona estava a punt per introduir-la a la xarxa.

A l'últim quart, el Parets va apretar i fruit d'això va empatar posant la por al cos dels locals. Però amb molta tranquil·litat i serenitat, el Vilanova va seguir fent el seu joc. A 'última jugada del partit, Lluc Barba de falta va marcar el gol que va desfermar l'eufòria al Mpal. De Vilanova del Vallès.

Aquesta és la mentalitat per seguir sumant de tres en tres, però treballant com ho estem fent en cada entreno! Felicitats i a seguir!

 

 

Aleix Colom