INFANTIL A 1-0 UNIF.C.F.STA.PERPETUA

Finalitzem l'any amb una nova victòria, ja en sumem 2 de consecutives, fet que aquesta temporada no s'havia donat fins ara.

El partit va estar molt igualat, un equip defensava com podia i sortia al contraatac creant ocasions de gol que posaven dels nervis als locals i el contrari intentant jugar tot el que podia i fent una pressió alta per evitar l'arribada del gol visitant. La primera part finalitzaria amb el resultat de l'inici.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera, però en aquest cas en pocs minuts els locals es posarien per davant en el marcador. Els minuts passaven i les ocasions d'ampliar la distància arribaven, però cap jugador dels locals acabava de rematar-ho i feien que els rivals estiguessin vius fins els últims minuts de partit. Els nervis estaven a flor de pell, a més d'un semblava que li donava un infart, perquè ja se sap que qui perdona té moltes possibilitats d'acabar pagant-ho, però es va fer un gran treball defensiu i semblava que l'equip no deixes passar ni l'aire.

Primer partit de la temporada que finalitza amb el nostre equip sense encaixar, molt important per guanyar moral i posar-nos com a repte pel pròxim partit no tornar a rebre cap gol, en definitiva, igualar o millorar el resultat aconseguit aquest cap de setmana.

Desitjo a tot l'equip que tingui molt bones festes, que desconnecti una miqueta del futbol, però no gaire, perquè aquest 2018 hem de menjar-nos el camp!!!

Gracies a tots pels petits moments que tenim cada dia d'entrenament i als partits, perquè són inigualables i queden per sempre gravats a la memòria.

Equip: Andreu, Fernandez, Oriol, Dani, Quim, Roger, David, Manel, Pablo, Martin, Vera, Silva, Aleix, Lluis, Arderiu, Navarro i Teixi.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig