Infantil A

C.F.LLIÇA DE VALL 3-2 INFANTIL A

Partit boig que acaba amb victòria local, quan el més just poder hagués estat un empatat, un punt per cada equip i tots contents.

Una primera part on el joc dels grocs i negres va estar molt correcte, sense cap dubte millorant cada dia, però els primers deu minuts va cometre errades que marcarien el partit. El número deu dels locals era el jugador més perillós, va estar neutralitzat per la bona feina dels defensors, però una que va poder escapar-se dels defensors va avançar al seu equip. La primera part moriria amb el 1-0, però amb domini visitant.

La segona part va començar de forma immillorable, només amb dos minuts l'equip guanyava amb un doblet d'en Martin, després de dues bones jugades per banda dreta. El problema que va empatar molt ràpidament l'equip local, novament el deu local va clavar una vaselina impossible pel porter.

Quan semblava que el partit acabaria amb empat i els dos equips ho donaven per bo, una errada defensiva acaba amb el gol local.

Bones sensacions, que acaben amb una derrota, però s'ha de seguir amb la mateixa línia de treball i sobretot amb la mateixa il·lusió per seguir creixent.

Equip: Andreu, Oriol, Lluis, Dani, Roger, Aleix, Teixi, Dani, Quim, Manel, Pablo, Fernandez, Arderiu, Martin, Vera i David.

Gerard Rabassa i Arià Puig

INFANTIL A 1-0 C.F.TORELLO

Tercera victòria dels últims quatre partits, molt patida, però tres punts que queden a casa contra un rival directe.

Tornem a veure que l'equip ha canviat la seva proposta al camp, molt millor del que va acabar l'any. Intensitat cada vegada més elevada i amb molta confiança a l'hora de jugar la pilota, però patint bastant per treure partits endavant que possiblement amb una mica més de fortuna podrien tancar-se abans.

Una gran jugada per banda dreta acabaria amb una passada a la frontal de l'àrea que amb un gran xut creuat en Manel faria l'únic gol que veuríem en aquell partit.

La segona part es va complicar una mica i l'equip visitant amb una bona proposta de futbol, al contraatac, aprofitant la gran velocitat que tenien a davant, creava ocasions, però la defensa estava més seria del que normalment esta i no va concedir cap gol.

Equip: Andreu, Fernandez, Roger, Aleix, Martin, Teixi, Dani, Lluis, Quim, Manel, Guillem Baiges, Arderiu, Silva, Vera i Pablo.

C.E.F.BARBERA ANDALUCIA 3-0 INFANTIL A

Resultat injust, sense cap dubte l'equip va treballar molt més com per quedar-se sense fer cap gol i encaixar-ne tres.

Primer partit de l'any després de l'aturada per les festes nadalenques, l'equip no havia deixat d'entrenar a aquestes festes i es va notar, perquè l'equip estava fresc i sobretot intens. Va deixar marca el canvi d'entrenaments en el joc, però sense fortuna de cara a porteria.

Les errades comeses a la primera part i sobretot a la segona van fer que no marxessin els tres punts cap a Vilanova, però ens he, de quedar del gran canvi que ha fet l'equip i que segur que s'endura molts punts dels camps del Vallès i sobretot ens farà més fort a casa.

Equip: Andreu, Fernandez, Lluis, Roger, Aleix, Martin, Vera, Teixi, Dani, Quim, Manel, Silva i Pablo.

INFANTIL A 2-4 U.D.MOLLETENSE

Novament errades puntuals deixen marxar 3 punts d'un gran partit dels locals contra un rival de la part mitja de la taula.

Primera part on l'equip torna a marxar per darrere al marcador, en aquest partit la diferencia va ser més gran, 0-2. Dos regals que van acabar en gol, els visitant que venien amb la etiqueta de ser infinitivament superiors, van posar-se per davant amb dos regals del nostre equip, sinó possiblement la primera part hagués acabat amb el marcador de 0-0.

L'equip torna a remuntar un altre resultat advers, va empatar el partit amb un gol d'en Manel, després d'una jugada per banda dreta i l'altre gol el faria en Dani Silva, de cap a la sortida d'un corner molt ben penjat pel David.

Llàstima que el físic dels nostres jugadors es un pel inferior als altres equips, perquè al tercer gol que encaixem ens rematen per centímetres i a més a més ens deixa el porter tocat, després d'un fort xoc amb el davanter, als últims minuts farien el gol definitiu, que deixa sense premi una setmana més a un equip que si no concedís tant possiblement estaria amb una situació completament diferent a l'actual.

S'ha de seguir creient amb el mètode i sobretot no deixar de jugar a aquest futbol que ens afavorirà sense cap dubte.

Equip: Andreu,Oriol, Fernandez, Arderiu, Roger, Aleix, Martin, Vera, Dani, Manel, Pablo, Navarro, Silva, Teixi i David.

INFANTIL A 1-0 UNIF.C.F.STA.PERPETUA

Finalitzem l'any amb una nova victòria, ja en sumem 2 de consecutives, fet que aquesta temporada no s'havia donat fins ara.

El partit va estar molt igualat, un equip defensava com podia i sortia al contraatac creant ocasions de gol que posaven dels nervis als locals i el contrari intentant jugar tot el que podia i fent una pressió alta per evitar l'arribada del gol visitant. La primera part finalitzaria amb el resultat de l'inici.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera, però en aquest cas en pocs minuts els locals es posarien per davant en el marcador. Els minuts passaven i les ocasions d'ampliar la distància arribaven, però cap jugador dels locals acabava de rematar-ho i feien que els rivals estiguessin vius fins els últims minuts de partit. Els nervis estaven a flor de pell, a més d'un semblava que li donava un infart, perquè ja se sap que qui perdona té moltes possibilitats d'acabar pagant-ho, però es va fer un gran treball defensiu i semblava que l'equip no deixes passar ni l'aire.

Primer partit de la temporada que finalitza amb el nostre equip sense encaixar, molt important per guanyar moral i posar-nos com a repte pel pròxim partit no tornar a rebre cap gol, en definitiva, igualar o millorar el resultat aconseguit aquest cap de setmana.

Desitjo a tot l'equip que tingui molt bones festes, que desconnecti una miqueta del futbol, però no gaire, perquè aquest 2018 hem de menjar-nos el camp!!!

Gracies a tots pels petits moments que tenim cada dia d'entrenament i als partits, perquè són inigualables i queden per sempre gravats a la memòria.

Equip: Andreu, Fernandez, Oriol, Dani, Quim, Roger, David, Manel, Pablo, Martin, Vera, Silva, Aleix, Lluis, Arderiu, Navarro i Teixi.