PALAU SOLITÀ PLEGAMANS 0 – 9 PREBENJAMÍ A

Partit que a priori sembava avurrit, ja que en 20 segons ja ens haviem avançat al marcador per mitjà de Quim. Al final del 1r quart el resultat era de 3 a 0.

En el segon quart, l’equip va seguir dominant i va anotar dos gols més abans del descans.

A partir del tercer quart, vem donar una consigna als nens, per tal de que poguèssim aprendre i millorar alguns aspectes en el partit, ja que de no fer-ho el resultat hagués estat desmesurat. La consigna era que TOTS els jugadors de camp havien de tocar la pilota abans de poder fer gol. Amb aquesta consigna els nens es divertien amb la pilota (ja que tots participaven). Arrel d’això vem aconseguir quatre gols més en els darrers quarts.

L’equip va treballar bé el que haviem demanat i seguim amb una projecció meteòrica! A seguir igual nanos que queda molt!