SENTMENAT A 0 - 4 PREBENJAMÍ A

El partit d’aquesta jornada va ser disputat a camp contrari, contra un rival de la zona baixa de la taula. Com a novetat, l’equip no va poder disposar del seu primer entrenador Aleix Colom, per motius esportius i jo, l’Arnau Forné, juntament amb l’Arru, el nostre coordinador de futbol  7 que em va ajudar durant el partit i li agraïm, ens vem posar a dirigir.

Encara que el resultat a simple vista hagi estat d’una victòria sense problemes, no va ser com volíem que transcorris, començant principalment per la col·locació en el camp, que  no va ser la que portem des de el principi de la temporada intentant inculcar als nostres jugadors. A més d’altres aspectes futbolístics, val a dir que vam tenir massa gana de gol i poques ganes de jugar al futbol que és el que tractem de treballar cada setmana. Encara que pensem que aquestes edats no podem treure-li als nens les ganes de marcar gol, cal remarcar alguns conceptes que no vam posar en pràctica durant el partit.

Aquesta jornada creiem que ens servirà per aprendre, i millorar de cara a partits més importants com el que es celebrarà la setmana vinent. Tot i així, els entrenadors estem contents del ritme d’aprenentatge dels nens i volem seguir treballant amb ells per tal de seguir millorant.

 

Aleix Colom i Arnau Forné