L’AMETLLA 0-8 JUVENIL A

Bon partit en general, però sobre tot una primera part molt bona. El rival era possiblement el mes fluix del grup, i això va permetre que, tant la pressió com la circulació de la pilota, fossin el que estàvem buscant des del principi de temporada. Bons moviments, pressió en bloc i efectivitat de cara a porteria. Al descans un contundent 0-6 que reflectia la diferencia real entre els dos equips.

La segona part va ser un altre historia. Ja ens vàrem semblar mes a el que hem anat fent fins ara. Més guerres individuals, menys circulació i pèrdua del control dels espais. Tot i així van arribar dos gols més i vàrem poder deixar per primera vegada la porteria a cero.

El pròxim objectiu es tornar a repetir el que vam fer a la primera part però amb un rival de més nivell.

Felicitar a tot l’equip per la gran primera part realitzada.