ESCOLA PIA GRANOLLERS 3-3 CADET B

Una primera part molt bona on l'equip va saber estar al camp i marxar al vestuari per davant al marcador tira tota la feina amb 2 minuts a la segona part, finalment aconsegueix empatar, però era un partit per endur-se la victòria cap a casa.

La primera part va començar amb molta intensitat, els dos equips atacaven i tenien ocasions clares, primer nosaltres al minut 4 a través d'una gran jugada col·lectiva arriba la pilota a peus de l'Oriol que amb una vaselina molt bona feia el 0-1, cinc minuts més tard arribaria l'empat, després d'una petita errada a l'hora d'ajustar espais en defensa.

Els dos equips continuaven treballant cadascun per millorar la seva actuació, però les ocasions clares venien per part de l'equip visitant, que perdonava moltes ocasions, masses per voler endur-se el partit. Quan arribàvem al quart d'hora de partit en Josep Gabarró va plantar-se davant del porter i amb un xut creuat amb cama esquerre va batre el porter. El primer temps acabaria amb un parell de pilotes al pal per part visitant, que feia preveure el que passaria a la segona meitat, ja que com diu la dita el que falla ho acaba pagant.

La segona part, amb una CARAJA espectacular l'equip local va posar-se per davant del marcador, 3-2, després d'un corner i un contraatac a la recuperació de pilota quan l'equip va iniciar des del migcamp. Tot feia preveure que no ho trauríem endavant, però els canvis van ser molt efectius els jugadors que van sortir després del dos gols rebuts van donar un plus i amb una gran jugada individual i un xut des de casa seva l'Ayoub feia l'empat.

Una veritable llàstima fallar tant, perquè fins i tot a l'últim sospir del partit varem tenir una ocasió per endur-nos els tres punts, però a vegades passa que perdones molt i sense merèixer ni l'empat, d'envàs cap a casa amb un puntet només.

El que podem treure de positiu del resultat és que portem tres partits consecutius sense perdre, per primer cop aquesta segona volta, ara a treballar per continuar amb la mateixa dinàmica i intentar aconseguir dels últims 15 punts en joc la totalitat esmentada.

Gracies un cap de setmana més! Ànims!

Equip: Sergio, Arcos, Guillem, Raul, Pablo, Xavi, Vila, Cao, Oriol, Josep, Heribert, Kilian, Ayoub, David, Gonzalo, Carlos i Luigi.