CADET B 2-2 E.C.GRANOLLERS

Segon partit consecutiu sense perdre, cop sobre la taula contra un gran rival candidat al títol i sobretot injecció de moral de cara al partit futur abans de la parada lliguera per la setmana santa.

El partit va començar amb molta intensitat, en pocs minuts havíem aconseguit assolir el primer objectiu del partit i era millorar la imatge que vam veure al camp del Granollers a la primera volta. L'equip local va defensar-se molt bé dels grans atacs dels visitants que tenia un poder ofensiu i físic molt superior al nostre equip, però amb una gran col·locació al camp i sobretot un gran treball no arribava el gol visitant. Un parell d'intervencions molt bones del nostre porter Manu ens van donar vida i confiança per treure el partit endavant i mica en mica tot aquell domini que tenia el Granollers ja no era tant aclaparador, sinó que les forces anaven igualant-se. Quan tot semblava que marxaríem a la mitja part amb el 0-0 va arribar una acció que marcaria el partit, l'expulsió del capità visitant per dues jugades idèntiques, una pilota en profunditat interceptada amb la mà, amb un menys van defensar la jugada de la falta i al contraatac va arribar el 0-1. Gol psicològic que dirien molts, però que ens va fer marxar al vestuari pensant en moltes coses positives per sortir a la segona part a menjar-nos a un equip que cada vegada anava a menys.

A la represa després de adonar-nos que estàvem més vius que mai i sortir amb una gran intensitat novament, van arribar els gols locals, remuntada 2-1, gols aconseguits per Josep Gabarró i Heribert Rodríguez. Moment espectacular de l'equip on estava passant per sobre del primer de la lliga, que per culpa del resultat donat aquest cap de setmana perdria el liderat, però ha vegades passa que s'ha de ser més humil i saber guanyar i perdre. Després de posar-nos per davant en el marcador l'equip va continuar treballant per guanyar el partit, però després de una errada a la zona de construcció va arribar el 2-2 que ja no podria moure cap equip.

Gran partit de tot l'equip sacrificat a molts moments del partit i molt lluitador durant els 80 minuts. Gracies per fer-nos gaudir de una bona tarda de futbol, així dona gust perdre's una golejada del Barça.

Ara no vol dir que haguem guanyat res, només hem fet un gran partit contra un dels millors equips de la categoria, però s'ha de mirar endavant i aquest cap de setmana intentar eixamplar la ratxa de partits sense perdre.

Equip: Manu, Gonzalo, Cao, Raul, Xavi, Vila, Kilian, Nil, Josep, Heribert, Miralles, Carlos, Arcos, Luigi, Dani i Ayoub.