OLÍMPIC LA GARRIGA 7 – 2 INFANTIL A

Partit molt intens contra un rival complicat, el minut 10 es va avançar la Garriga i en  el minut 25 vam empatar per mediació d'Eloi, era un partit molt complicat, vam tenir la mala fortuna que en dues ocasions  van ficar 2 gols en fora de joc, vam acabar la primera part amb 3 a 1 que va poder ser 3 a 2 ja que el vam tenir el gol, però no varem  arribem a  la rematada. Ningú s'hagués imaginat aquest marcador, però els nois van fer una bona feina.

Va començar la segona part i ens van ficar el 4 a 1, després vam estar atacant però sense fortuna, fins que una jugada tonta ens van ficar el 5 a 1, després de realitzar un contraatac bo, vam ficar el 5 a 2 per mediació del nostre jugador Eric, després de 5 minuts ens van expulsar a l'Eloi per agafar-li de la samarreta i ser l'últim home i vam estar gairebé 20 minuts amb un home menys i  a falta de 10 minuts ens van ficar els altres dos gols fins arribar al 7 a 2, però realment els nois van tindra molt bona actitud