Infantil A

INFANTIL A-B 6-2 C.D. LA LLAGOSTA

Partit dominat de principi a fi per part dels locals, que van fer un gran treball defensiu a la primera part sense rebre cap gol i on la segona part va sortir a fer un gran treball ofensiu, aconseguint-ho, però oblidant-se una mica de defendre la seva porteria.

Als pocs minuts de començar després d’un corner va arribar el primer gol, això va fer que l’equip es relaxes a nivell ofensiu, elaborant les jugades i controlant en tot moment la pilota, però això va fer que no hi haguessin més gols fins al final d’aquesta part. Això no vol dir que no hi haguessin ocasions, perquè van tenir unes quantes per poder augmentar la diferencia de gols.

La segona part l’equip al veure la gran superioritat que tenia sobre l’equip visitant va sortir a millorar el registre golejador de la primera part, millorant una mica el futbol, però a vegades massa vertical i directe. Els gols van arribar i les ocasions que tenien no es fallaven, cosa que es va millorar respecte la primera part, però van deixar descoberta la nostre porteria un parell de vegades i això ho va saber aprofitar La Llagosta.

Bona nota en aquest partit, però que no arriba al excel·lent per la falta d’intensitat en moments del partit i sobretot per deixar-nos marcar un parell de gols.

Fernando Quesada

INFANTIL A 3-2 MARTORELLES

Victòria molt treballada, hem aguantat bé i els nois han treballat molt bé, bon partit el que s'ha vist avui, on els dos equips mereixien els punts, avui podem dir que el nostre porter Hug, ha realitzat un bon partit amb unes bones intervencions.

Els gols van ser :, en el minut 6 David va ficar l'1 a 0, l'empat va ser en el minut 11, i en el minut 25 Eric va ficar el 2 a 1, amb la qual cosa ens vam anar al descans amb aquesta victòria, que va poder haver estat mes, ja que no vam tenir sort de cara porta.

A la segona part vam fer diversos canvis, ens van ficar l'empat al minut 60, i en el 64 Eric va ficar el 3 a 2, l'àrbitre va afegir  minuts que vam saber patir i al final vam aconseguir una victòria molt treballada.

Amb aquesta victòria acaba la lliga, ja que era l'últim partit, molts dels jugadors han millorat, tant a nivell individual com a nivell de vestuari i això és el que més valorem els entrenadors.

Per la meva part content amb el rendiment dels meus jugadors i possiblement podríem haver guanyat més partits, però el futbol si no fiques la pilota dins de la porteria no guanyes.

Fernando Alguacil

MOLLETENSE 6 -1 INFANTIL A

Partit contra el Molletense, no varem jugar  bé els primers 15 minuts que van ser decisius, després un cop plantats al camps vam crear moltes ocasions i no vam tenir molta sort de cara a porta.

La segona part va ser igual creant ocasions i durant 20 minuts estàvem al seu camp, però no hi havia sort, fins que al minut 65 Alberto, va ficar el gol.

Per culpa de les baixes d’última hora i gràcies a l'assistència d'un aleví, havien solament 2 jugadors a la banqueta.

L’àrbitre va estar molt malament, els dos últims gols eren en fora de joc i per compensar va expulsar amb vermella directa a un jugador de Molletense.

De totes maneres estem contents de l'actitud dels nois i de les ganes que li posen.

INFANTIL A 0-3 CANOVELLES

Un partit on has d'agafar totes les coses positives que has realitzat durant tota la temporada, hem vist que quan els nois volen saber treure la pilota des enrere i això és molt important, ja que comencen a recollir els fruits de tota la temporada.

En el minut 7 es avançament el Canovelles causa d'un error defensiu, en el minut 30 de la primera part ens van fer el segon gol, amb aquest resultat ens vam anar al descans.

Es van fer diversos canvis i en el minut 60 ens van fer el 0 a 3 definitiu, abans d'aquest gol vam tenir moltes ocasions però no van entrar.

seguirem treballant.

INFANTIL A 1-7 LA LLAGOSTA A

Bon partit contra el líder que no havia perdut cap partit, ens van ficar un gol al minut 4, però a poc a poc vam saber treballar bé el partit, així en el minut 14 vam empatar el partit per mediació de David en sapiguer aprofitar d'una jugada i seguir-la fins arribar a porta.

Un altre jugada clau va ser al minut 22, ja que es va produir un penal

en contra nostra, que el mateix entrenador ens va demanar disculpa, ja que havia estat error de l'àrbitre, va ser una de les jugades claus del partit,ja que  estàvem jugant molt bé, després en el minut 25 d´ aquesta primera part ens van expulsar a un jugador, en aquest cas a Eloy, segons l’àrbitre es va  dirigir malament, però abans de l'expulsió un jugador de la  Llagosta va fer una entrada a l'altura del genoll que l'àrbitre no va voler amonestar-la.

Tot això va fer que el partit ens costés més, ja que després de l'esforç i amb un home menys contra líder ens va passar factura en el partit. Vam acabar la primera part amb 1 a 2.

El començament de la segona part va ser una mica descordinada, ja que en els minuts 35,44,45,56 i 64 ens van ficar la resta de gols, l'equip va demostrar gran esforç, ja que era un partit complicat.

Va debutar amb nosaltres un aleví Pablo que per cert va  treballar  molt i se li veuen coses interessants.