CADET 5-3 U.E. MOLLET

Molt bona segona part que neteja la primera part que va ser bastant fluixa, podria ser per l’hora que van jugar els xavals, ja que era a les 9 del mati i encara no estaven prou desperts per disputar el partit.

Primera part on s’ha de remuntar el resultat un parell de vegades, després d’un parell d’errades que es podrien haver evitat si l’equip hagués estat més viu o intens. A mida que passaven els minuts i davant d’un equip que volia jugar la pilota en tot moment l’equip va donar un pas endavant, aconseguint així un domini major de la pilota i creant més ocasions. Abans d’acabar la primera part l’equip ja havia donat la volta al marcador.

La segona part va ser completament diferent l’equip va estar molt millor i els visitants van posar en algun moment a l’equip contra les cordes, però sense més problemes, ja que estava controlat el partit.

Aquest cap de setmana l’equip ha patit moltes variants, ja que s’han unit els dos cadets i molts jugadors no havien coincidit durant tot l’any al camp. Els Infantils que van participar en el partit també van aportar el seu granet de sorra i van actuar molt bé.

Seguirem treballant fins a final de temporada.

 

Miquel Seguer