INFANTIL B 0 – 10 MOLLET

Partit diferenciat clarament del que va esser la primera part del nostre INFANTIL B, respecte a la segona, on es va passar d’un resultat de 0-1 al descans, fina al 0-10 al final del partit.

Va començar el partit, amb molta igualtat, però amb molt poc joc per part dels dos equips, quan la pilota es trobava en una àrea, costava molt que arribés a l’altre, i a la inversa. Es pot resumí, en dues jugades d’atac per part del nostre INFANTIL, i un parell per part del MOLLET. Les jugades de perill del Mollet van ser amb pilotes llargues a l’esquena de la nostra defensa i en dos errors a l’hora de fer el fora de joc , es van plantar davant del porter. En una d’aquestes jugades, ja a las acaballes de la primera part, la pilota acaba amb corner en contra nostra i en la centrada, cap jugador refusa la pilota i el davanter amb molta sort va fer el primer gol del partit.

Amb aquest resultat, es va arribar al descans.

La segona part, va ser una altre cosa, un autèntic desastre que l’equip del MOLLET, va saber aprofitar molt be, i van anar caient els gols un darrera l’altre. L’únic que es va salvar va ser el nostre porter Pol, que estava venut en totes les jugades.

Esperem per el be de l’equip, que només hagi estat un mal dia, i la nostra lliga comenci a partir de la jornada dos.