Categoría: Prebenjamí D
Visto: 1702

CAN RULL  7-0 VILANOVA DEL VALLÉS

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Can Rull E, un equip ni molt bo ni molt dolent, però amb un jugador molt bó que ha marcat la diferencia.

El Vilanova ha començat bé, aguantant les envestides rivals sent sòlids al darrere, però al davant ha faltat contundència, sobre tot a la primera part que ha acabat 0-0.

Al començar la segona part l’ equip ha sortit més relaxat i el crack del equip rival ha fet una jugada molt maca i ha marcat un gran gol. Després d’ aquest gol, ens han ficat un altre en una jugada embolicada que ens a descol·locat molt al partit i ja no em tornat a aconseguir la concentració del principi. Abans de acabar la 2na part ens han ficat el 3r gol.

Els entrenadors ens em vingut una mica abaix junt amb l’ equip i a la segona part ens han ficat 4 gols mes. La quarta part ha sigut tranqui-la i no han hagut gols.

És un partit per oblidar, tots tenim que millorar, jugadors i entrenadors, anem millorant mica en mica.

Aquesta setmana juguem contra els primers, si som sòlids al darrere i fem bé els contraatacs podem aconseguir la victòria, segur!