FEMENI B 4 – 3 SANT FOST

Ole, ole, les Minicrakss, amb 7 jugadores justes,avui si, avui han treballat com mai ,s’han imposat davant d’un rival que ocupa 2 places per sobre nostre. Les nostres nenes han pressionat, han defensat i han ocupat la posició molt bé. Sense canvis a la banqueta han sabut dosificar el cansament físic. El primer quart ha sigut per ells , en el segon quart em sortit amb nervi, amb ganes i la victoria ha sigut per nosaltres un gol de Masantu de falta aprop de l’area i un altre de Julia 2-1, en el tercer quart teníem oportunitat que no hem sabut  aprofitar i ho em pagat molt car ha vingut l’empat 2-2, però Masantu ha tornat a Marcar i ens hem posat per davant 3-2 , molt emocionant, molts nervis…..en aquest moment em tingut una errada fatal al treure de porteria, una de les seves jugadores s’ha anticipat i ens ha marcat , 3-3.El ultim quart ha sigut d’infart, les nostres han lluitat moltíssim fen una pressió a dalt que no les deixaven ni un moment i al final ha arribat, el 4-3 i la Victoria merescuda de les nostres Minicrakkkkkkkkkks.