• principal
  • vina
 
 

Escola

Partit contra La Torreta a casa, amb molt bon començament i gran possessió de la pilota, però amb molta mala sort a l'hora de marcar un gol. La segona part, va estar una mica descontrolada i ens van aconseguir encaixar 3 gols. A la tercera part, van tornar a tenir el control del partit i amb la mala sort a favor nostre, només vam aconseguir encaixar un gol també com a la primera i ja finalment a l'última part, vàrem tornar a perdre el control del partit encaixa'ns 4 gols. Partit bastant intens i molt divertit per als nens!

Manel

UE MOLLET 7 – 3 VILANOVA DEL VALLES CF

 

Partit matiner de l’escoleta aquest diumenge, en un camp emboirat i un temps ben fresquet.

 

Va ser un partit molt disputat i amb parts per tots dos equips. El primer tram del partit va ser més dominat pel Mollet, però en canvi, el segon tram va ser més dominat per nosaltres.

 

Tot i el resultat, però, el  més important és veure la cara de felicitat dels nens i, que mica en mica, en el partit es veuen accions treballades durant els entrenaments.

 

Petits nens, grans futbolistes!

 Arnau Maldonado

LOURDES 8 – 4 ESCOLETA A

 

Resultat definitiu amb molts gols que no ens fa mereixedora d’aquesta derrota. La majoria dels gols contraris van ser marcats en el 2n quart del partit .

 Gran partit de dos gran equips, amb grans nens i amb molta qualitat.  

 Els nens van poder gaudir molt amb els gols marcats, tot i la derrota.  

Seguirem treballant perquè puguin continuar aprenent i gaudint fent aquest esport i jo poder continuar aprendre d’aquests petits. 

El més important de tot és que els nens cada dia fan un pas més en l’aprenentatge d’aquest esport. Moltes felicitacions

Arnau Maldonado

MOLLETENSE 4 – 1 ESCOLETA

 

El resultat va ser força ajustat durant força temps de l’encontre, però finalment vam perdre per 1 a 4. Tot aquest resultat direm que ens vam posar en amb 0-1 al marcador i en els últims 2 quarts, és quan ens van remontar.

 

Partit interessant on és va poder veure de tot dins del terreny de joc, nens amb més fixació pel gol que d’altres però sobretot tots els nens darrera la pilota i voler ser els protagonistes del partit. Per altre banda va haver gols, caigudes però sobretot molta innocència per par dels jugadors.

 

Finalment direm que tot i les derrotes i poques victòries aconseguides els nens surten amb un somriure dels camps que com entrenadors d’aquest equip creiem que és el més important en aquestes edats.

 

És un orgull poder ser entrenadors de futurs jugadors del Vilanova del Vallès

 Arnau

BELLAVISTA 8 – 4 ESCOLETA A  

Resultat definitiu amb molts gols que no ens fa mereixedora d’aquesta derrota. La majoria dels gols contraris van ser marcats en l’últim quart del partit .  

Gran partit de dos gran equips, amb grans nens i amb molta qualitat.  

Els nens van poder gaudir molt amb els gols marcats, tot i la derrota.  

Seguirem treballant perquè puguin continuar aprenent i gaudint fent aquest esport i jo poder continuar aprendre d’aquests petits homenets.  

Arnau Maldonado

Más artículos...

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 49

Ahir 67

Semanal 385

Mensual 7216

Total 1135788

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Canal RSS