SANT FOST U.E. “B”  5 - 4  ALEVÍ “C”

Bon partit de l’Aleví “C”, tot i la derrota en el que vam mostrar dues cares molt contradictòries en les diferents fases del partit.

Vam començar adormits i en menys de cinc minuts, ja ens havien marcat dos gols. No obstant, la reacció va ser bona, es va recuperar el bon joc i les jugades d’atac van ser constants fins que vam aconseguir el primer gol, marcat de penal, abans de la finalització del primer quart.

El segon quart vam tornar-lo a iniciar com el primer, i vam encaixar el tercer gol en menys de dos minuts. Una altra vegada, ens vam haver de posar les piles per recuperar el control de la pilota, però en aquest cas vam acabar la primera part amb el resultat en contra de 3-1.

Tot i les indicacions facilitades pels entrenadors durant la mitja part, vam caure un altre cop amb la mateixa pedra i en els primers compassos del tercer quart va rebre el quart i el cinquè gols. El partit se’ns va posar molt complicat, però va ser llavors quan els jugadors van treure la seva millor cara i la reacció va ser espectacular, gràcies a que tot just encaixat el cinquè gol, vam poder escurçar distàncies al minut següent. En els últims compassos del tercer quart vam justar el marcador fins al 5-4.

L’últim quart va estar molt disputat, i tant podíem haver aconseguit l’empat com haver encaixat el sisé gol, però el marcador ja no es va moure i ara ens allunyem una mica de les posicions capdavanteres de la classificació.

S’ha acabat la primera volta i haurem de fer repàs d’aquells aspectes que cal corregir per millorar, i reforçar aquells altres que tenim més assumits, però no es poden oblidar.