Imprimir
Categoría: Benjamí D
Visto: 2540

C.F. AMETLLA VALLÈS 4-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt ben treballat, però s’escapa en els minuts finals amb dos jugades a pilota aturada.

L’equip va estar en tot moment ben plantat al camp i jugant amb més paciència que altres dies, hem pogut veure una millora de l’equip, la setmana passada no va funcionar igual i podem estar content amb el treball fet.

El partit va començar amb un Vilanova un pel espès, sense crear jugades d’atac i un pel massa endarrerit. L’equip local va aprofitar-ho per fer el 1-0 en una jugada de contraatac quan semblava que ja havien donat un pas endavant.

El segon quart van jugar amb més paciència i a conseqüència d’això l’equip va millorar molt i va poder fer un parell de gols. Destacar que un d’aquests gols va ser de jugada d’estratègia a la sortida d’un corner. L’equip va continuar atacant i podria haver ampliat la seva avantatge, però no va ser possible.

El tercer quart va ser de molta igualtat i no va passar res important futbolísticament, però vam patir un petit contratemps amb la lesió d’un jugador nostre que estava aportant bastant en aquell moment. Des d’aquí donar ànims per què es recuperi aviat.

L’últim quart l’equip no va poder suportar els atacs locals i va rebre dos gols més.

Hem de continuar treballant per millorar dia a dia.

Equip: Miguel, Gerard, Albert, Rubén, Cristian, Diego, Toni i Jordi.