UNIFICACIÓ SANTA PERPETUA 1-3 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Al inici del partit va ser complicat degut al vent i que els nois no acabaven d’entrar al partit.

Tot i això van arribar al final del primer quart amb el 0-0. Només començar el segon quart, l’equip aconsegueix un gol que ens posava per davant, de part d’en Rubén a la sortida d’un corner. Les ocasions arribaven, però la pilota no entrava, tot i això estaven forts en defensa i el contrari no creava perill.

Al tercer quart van tenir incontables ocasions clares de gol, però algunes vegades per la falta de punteria i altres pel porter, la pilota no volia entrar.

Quan més a prop es trobaven els nanos de fer el segon gol, un contraatac del Santa Perpetua es transforma en el gol del empat, un gol que va fer espavilar els nostres nanos.

A l’últim quart, una simple variació ofensiva a l’esquema de l’equip va ser més que suficient per aconseguir dos gols ben patits, això si, de la mà d’en Jordi i servia per finalitzar el partit amb el 1-3.

Després de tenir contra les cordes al 4rt classificat de la lliga la setmana anterior i aconseguir la victòria aquesta setmana, esperem que la jornada de descans que tenim no en passi factura tallant la bona ratxa que portem i poder fer un bon final de temporada.

Equip: Miguel, Marc, Albert, Toni, Cristian, Ruben, Diego, Gerard i Jordi.