Imprimir
Categoría: Escola
Visto: 2551
                                                 VILANOVA  4-0  MONTMELÓ

El partit jugat el dissabte a Vilanova va enforntar al líder en solitari de la categoria amb el 6é classificat.

El Vilanova va seguir la seva ratxa positiva amb una victoria important amb un contundent 4-0.

El 1r quart, va estar dominat per part del Vilanova pero sense recompensa, amb un 0-0 al final.

El 2n quart va canviar completament amb els gols de Aleix i Alejo (per part doble). El Vilanova va dominar clarament i el nostre porter no va tenir que intervenir en ninguna ocasio a la primera part.

El 3r quart va ser per sentenciar el partit, amb un gol d'Oriol que ha donat per finalitzar el partit.

Al 4t quart el nostre porter (Zeus) ha jugat de jugador ja que no ha hagut d'intervenir en tot el partit, vem tenir ocasions però el marcador ja no s'ha mogut més.

Destacar la figura del nostre defensa central Adrià Tura, que s'ha marcat un partit boníssim tallant totes les pilotes. Nois una setmana més seguim líders i ara a treballar pensant en el seguent partit.