Imprimir
Categoría: Escola
Visto: 2396

LES FRANQUESES 3 - 5 VILANOVA

Partit que enfrontava el 1r i 3r classificat de la categoria amb victòria per part del líder, que segueix amb la seva ratxa  i ja esta a 6 punts del 2n.

En el 1r quart, va ser un període per agafar ja una renda de dos gols, amb un gol de Liam i un gol en pròpia porteria de Les Franqueses.

En el 2n quart, destacar la molt bona actuació del nostre porter (no oficial) Oriol de Veer, aturant un penal. En aquest període vam marcar un gol mes anant al descans amb un marcador a favor de 0-3.

Al 3r quart vam sortir molt "enxufats" i això, juntament amb els gols d'Aleix i Alejo van fer que semblés un partit ja acabat.

Però una falta de concentració gravíssima per part dels nostres jugadors (cantant ja a la banqueta) va fer que Les Franqueses es poguessin enganxar al partit amb 3 gols pràcticament seguits.

Finalment, per sort l'error no va acabar en desgràcia. Encara que seguim líders, aquestes faltes de concentració en un partit mes ajustat ens pot portar a la derrota. Ànims nois i que no torni a passar!